Biofilt-air Környezettechnika Kft

Főmenü
Technológiák
ÖKODOR - nyitott bűzforrások szagtalanítására

NYITOTT BŰZFORRÁSOK SZAGTALANÍTÁSA......
TERMÉSZETESEN: ÖKODOR®

Az ÖKODOR® elsősorban nyitott bűzforrások szagtalanítására alkalmas technológia , környezetbarát , emberek és állatok számára ártalmatlan biológiai termékek szétpermetezésével.

Az ÖKODOR® termékek növényi kivonatok fermentálásával készülnek. Ezekben a folyadékokban többek között enzimek találhatóak. Az enzimek katalizáló hatással vannak a szerves anyagokra, és azáltal a szagmolekulákra is. Ezeknek a molekuláknak a lebontási folyamata normál körülmények között lassan zajlik
Az ÖKODOR® termékek jelentősen gyorsítják a lebontási folyamatot, így a szagokat néhány másodpercen belül semlegesíti.
Az ÖKODOR® rendszerek különlegessége, hogy a szagforrást csak akkor borítják ködbe ill. injektálják, amennyiben az tényleg szükséges. Ilyen módon az ÖKODOR® hatékony és eredményes kiegészítést nyújthat a meglévő és drága légtisztító berendezésekhez, melyek bizonyos esetekben nem elegendőek.
Az ÖKODOR® enzimeit vízzel hígítva a szagforrásra kell permetezni ill. a szagforrásba vagy a kiáramló gáz vezetékhálózatába injektálni.
Az ÖKODOR® termékek nem okoznak irritációt, nem mérgezőek, nem gyúlékonyak és biológiailag lebonthatóak.
Az ÖKODOR® termékek nem tartalmaznak élő mikroorganizmusokat és ezáltal baktériumoktól mentesek. A felhasználás során semmilyen fokozott előírást nem kell figyelembe venni.
Az ÖKODOR® koncentrátumok alapvetően korlátlan ideig felhasználhatóak. A koncentrátum csak vízzel történő hígítás után használható fel.


Biofilt-air Környezettechnika Kft.

Székhely és Telephely: 2085. Pilisvörösvár. Kápolna u. 20.

Mobil: +36 20 239 5470

Email: biofiltair@gmail.com | biofilter1@gmail.com

Ügyvezető: Fogarasy Szonja